Verwijspraktijk

Verwijspraktijk implantologie & endodontologie

Tandheelkundig Centrum Molenvliet is een verwijspraktijk, dat wil zeggen dat binnen dit centrum tandheelkundige zorg wordt aangeboden waar ook cliënten van andere praktijken gebruik van kunnen maken op verwijzing van hun eigen tandarts. Het gaat hier dan met name om implantologie en endodontologie.

Endodontologie
Endodontologie richt zich op de complexe wordtelkanaalbehandelingen. Een normale wortelkanaalbehandeling kan prima uitgevoerd worden door een tandarts, complexere gevallen worden behandeld door een tandarts-endodontoloog.

Binnen Tandheelkundig Centrum Molenvliet is dr. Suzette van der Waal werkzaam als tandarts-endodontoloog. Meer informatie over endodontologie kunt u vinden onder het menukopje Endodontologie.

Implantologie
Tanden en kiezen kunnen verloren gaan door een ongeval, tandbederf of ontstekingen. Zo'n tand of kies kan tegenwoordig vervangen worden door een implantaat. Implantaten zijn kunstmatige wortels die in het bot worden geplaatst.

In onze praktijk is Peter Ouwerling werkzaam als tandarts-implantoloog.

Wij werken in onze praktijk uitsluitend met het Straumann® implantaatsysteem. Deze implantaten zijn van Zwitserse kwaliteit en bieden u vele voordelen zoals een uitgebreide garantie en wereldwijde service. In bijgaande folder leest u de voorwaarden.

Download hier de Straumann® folder.
Verwijspraktijk