Over ons

Bij Tandheelkundig Centrum Molenvliet hechten wij veel waarde aan preventie. Want voorkomen is beter dan genezen. Daarom besteden wij met een uitgebreid team hier veel aandacht aan. Dit doen wij door een goede samenwerking tussen de tandartsen, preventieassistenten, paro preventieassistenten en mondhygiënisten.

Door de aanwezigheid van verschillende specialismen onder één dak zoals endodontologie, orthodontie, implantologie en mondchirurgie, bieden wij zorg op maat aan elke patiënt. Dit doen wij aan de hand van de modernste technieken en met oog voor de nieuwste innovaties binnen de tandheelkunde.

Als team vinden wij kwaliteit en de onderlinge sfeer erg belangrijk. De tandheelkundige zorg moet optimaal zijn en dit doen wij graag in een gemoedelijke omgeving.
De medewerkers van Tandheelkundig Centrum Molenvliet zijn goed opgeleid en gastvrij. Ons team zorgt ervoor dat u zich bij ons veilig en op uw gemak voelt. Bent u benieuwd naar ons team? Neem dan een kijkje bij ons team.

Om het beste uit onze praktijk te halen en ons daarmee volledig in te kunnen zetten voor onze patiënten hebben wij een aantal huisregels.

Wij verwelkomen u graag in onze praktijk.

Behandelingen

Binnen Tandheelkundig Centrum Molenvliet wordt een breed scala aan behandelingen aangeboden.
De behandelingen worden uitgevoerd door goed opgeleide professionals.

TCM is behalve een algemene mondzorgpraktijk tevens verwijspraktijk voor endodontologie en implantologie.
De gewenste behandeling wordt vooraf met u besproken en waar mogelijk worden meerdere
behandelopties voorgelegd.