BOTMAN

Sjoerd Hagenaars

Als tandarts werk je nooit alleen. Binnen TCM werk je als tandarts samen met je assistente, je collega-tandartsen, de mondhygiënistes, de preventieassistenten, de sterilisatieassistenten en de mensen aan de balie en back-office. Met al deze personen streven we het zelfde doel na: om tandheelkundige zorg op een zo hoog mogelijk niveau aan te bieden op een zo prettig mogelijk wijze.

TCM is een kennisinstituut. Behandelaars delen hun kennis actief met de collega’s. Omdat ons vakgebied zich continu ontwikkelt, leren we constant van elkaar. Daarbij hebben we altijd veel aandacht voor scholing van al het personeel. Al die kennis vertaalt zich uiteindelijk naar de behandeling van onze zorgcliënten. Een echte teamprestatie dus.

Voor de toekomst willen we die kennis meer gaan delen met onze zorgcliënten. Meer inzicht geven in wat we doen, hoe we dat doen en waarom we dat op die manier doen. Niet alleen omdat de zorgcliënt dat steeds meer wenst, maar we zijn ook gewoon trots op wat we doen en laten dat graag zien.

BIG-nummer: 69057343002

 

Ook deel uit maken van ons team?