BOTMAN

Len de Nie

Mijn naam is Len de Nie en in 2017 ben ik afgestudeerd als tandarts aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na mijn afstuderen heb ik in een groepspraktijk in Oegstgeest en Aalsmeer mijn eerste ervaringen opgedaan als tandarts. Sinds november 2019 versterk ik het team bij de Molenvliet.

Binnen de mondzorg staat de patiënt centraal. Als tandarts heb ik een rustige benadering en luister ik goed naar de zorgvraag van de patiënt. Ik hecht veel waarde aan persoonlijk contact, waarbij een goede vertrouwensband essentieel is. Iedere patiënt en iedere mond is immers uniek en dient ook op die manier benaderd te worden. Als tandarts zie ik het als een uitdaging om een behandelplan te maken wat passend is voor de patiënt.

Wat mij aanspreekt bij de Molenvliet is de grote diversiteit in kennis en kunde onder één dak. Dit biedt de mogelijkheid voor overleg en kennis met elkaar te delen. Daarnaast kan van elkaars expertise gebruik worden gemaakt om zo de beste zorg voor de patiënt te kunnen bieden. Tandheelkunde doe je namelijk niet alleen, maar is teamsport!

BIG-nummer: 19923022502

Ook deel uit maken van ons team?