Alle tanden/kiezen

Als u al uw tanden en kiezen mist, is een implantaatprothese of een brug op implantaten vrijwel altijd de beste oplossing. Uw gebit geeft u weer natuurlijke zekerheid.

Wat zijn de voordelen van een implantaatprothese of een brug op implantaten ten opzichte van een gewoon kunstgebit?
Een gewoon kunstgebit heeft dikwijls onvoldoende houvast op de kaak. Dat is vervelend als u spreekt en eet. Het maakt u onzeker. In gezelschap kunt u erdoor in verlegenheid worden gebracht.

Een prothese op implantaten is een kunstgebit dat vastklikt. Het zit comfortabel en geeft u zekerheid en zelfvertrouwen als u praat. U kunt weer eten wat u wilt en lachen zonder hand voor uw mond.

Een brug op implantaten biedt u al deze voordelen ook maar zit bovendien permanent vast in uw mond. Het benadert de natuurlijke situatie dus nog meer.

Een keus voor het een of het ander wordt o.a. bepaald door het aantal implantaten dat kan worden geplaatst en de mate waarin het kaakbot is geslonken.

Alle tanden/kiezen
Hoe worden de implantaten geplaatst? Allereerst worden onder plaatselijke verdoving de implantaten in uw kaakbot geplaatst. In de daaropvolgende 8 weken hecht het kaakbot zich aan de implantaten (osseo-integratie) en ontstaat het stevige fundament om uw nieuwe tanden en kiezen op te bevestigen.

Tenslotte wordt de brug of prothese vervaardigd. De brug wordt vastgezet op de implantaten. De prothese klikt vast op een staafje tussen of op knopjes op de implantaten.

De zorgen van een loszittend kunstgebit en het getob met kleefpasta's behoren definitief tot het verleden!

Alle tanden/kiezen
Alle tanden/kiezen